Maono Lavailer Mikrofon

14.900 Ft

A kettős lavalier mikrofon segítségével együtt rögzíthetsz barátaiddal! Ossza meg élményeit vagy podcastját barátaival, így még szórakoztatóbb lesz.
A lavalier mikrofon kombónk tartalmaz még egy tartalék akkumulátort.
1/8”’ adapter, nyugodtan alkalmazza a mikrofont bármilyen professzionális média audio eszközhöz, például erősítőhöz, keverőhöz. Még olyan eszközökhöz is alkalmazható, amelyekhez 6,5 mm-es adapterre van szükség.
A Maono Lapel mikrofont professzionális K+F tagjaink több csúcskategóriás konfigurációval javították. Frissített termék finomabb megjelenésben.

Ez a Lavalier Clip-on Omnidirekcionális kondenzátor mikrofon, amelyet énekes vagy videós használatra terveztek, tiszta és pontos hangfelvételi élményt nyújt a felhasználónak, amely lényegesen jobb, mint a beépített mikrofonok többsége, így ideális mindenféle felvételhez; beltéren és kültéren. Profi újságíróként speciális hordozható mikrofonra van szükség. Ez a kihangosító mikrofon lehetővé teszi, hogy a kéziratokat kézben tartsa, vagy bármit könnyedén elvégezzen, miközben tisztán rögzíti a hangját.

Loading
Kategória: , .

Vélemények

Még nem érkezettt visszajelzés, szeretne küldeni?

Első értékelés írása az alábbi termékhez: “Maono Lavailer Mikrofon”

*