Hogyan vásárolhat?

Áraink tájékoztató jellegűek, vásárlás előtt érdeklődjön a zenecentrum@gmail.com e-mail címen!

Webáruházunkban a nap 24 órájában lehetősége van nézelődni, vásárolni. Termékeink kategorizálva vannak, de kulcsszó alapján is lehetőség van keresésre. A “Termékeink” menüsorban megjelenő összes termékből rendelkezünk készlettel, így azonnal tudjuk postázni vásárlás után. Amennyiben itt nem találta meg az Ön által keresett terméket, kérjük ellenőrizze 1-2 napon belül ismét, mert ha a termékből ismét rendelkezünk készlettel, az azonnal megjelenik webáruházunkban. Amennyiben egy konkrét terméket keres webáruháunkban, meggyorsíthatja vásárlását a jobb felső sarokban található kereső alkalmazásával.

Termékeink rendszerezésére többszintű menüt hoztunk létre. A főoldalon található termékkategóriák segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Itt válogathat termékeink között és a termékre kattintva eljuthat a termékek információs adatlapjaira, amelyen már részletes leírás és képdokumentáció is található. Itt láthatja a termék árát, mely minden esetben tartalmazza az ÁFA-t.

Amennyiben meg akar vásárolni egy terméket, tegye virtuális kosarába a „Kosárba” gomb megnyomásával.
Ahhoz, hogy megrendelését véglegesítse és elküldje részünkre, egy rövid adatlapot kell kitöltenie, ahol megadja a szállításhoz és számlázáshoz szükséges adatait. Itt lehetősége nyílik regisztrálnia magát visszatérő ügyfeleink közé, így következő vásárlásakor már csak felhasználónevét és jelszavát kell megadnia. Kérjük, szíveskedjék adatait pontosan megadni, így elkerülhetők a hibás adatok okozta kellemetlenségek!

Regisztráció után a megadott e-mail címre levelet küldünk, melyben aktiválhatja regisztrációját. Ezek után már vásárolhat webáruházunkban. Amennyiben jelszavát elfelejtette, kattintson az “elfelejtett jelszó” feliratra és adja meg a regisztrált e-mail címét. Erre a címre fog érkezni az új jelszó perceken belül. “Korábbi vásárlásaim” fülre kattintva megnézheti előző vásárlásait, illetve nyomon követheti aktuális vásárlásainak fázisait.

Fizetés, szállítás

Amennyiben Ön korábban már regisztrálta magát oldalunkon, bejelentkezését követően a megrendelés véglegesítésekor a rendszer automatikusan kitölti adatait. Amennyiben még nem regisztrálta magát webáruházunkban, azt az első vásárlásakor megteheti! Miután kosarába helyezte a megvásárolni kívánt termékeket, és véglegesíteni szeretné vásárlását, meg kell adnia a szállítási és számlázási adatokat. Miután minden adatát leellenőrizte, nyomja meg az elküld gombot, így rendszerünk rögzíti megrendelését és megkezdjük a teljesítést. Megrendelésének elküldését követően a rendszer automatikus üzenetet küld az Ön által megadott e-mail címre, melyben tájékoztatja a megrendelt tételekről.

Az Ön által megadott adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezeljük. A regisztrációval tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulását önként és határozatlan időre adta, melyet később írásban bármikor visszavonhat.

A rendeléseket a rendelkezésünkre álló készlet erejéig teljesítjük. Előfordulhat, hogy a megrendelt termék éppen elfogyott, ekkor erről e-mailben értesítjük.
Munkanapokon 12.00 óráig elküldött megrendeléseket még aznap postára adjuk, amennyiben utánvétes fizetési módot választott. Bankkártyás fizetésnél +1 nap a csomag feladásának ideje. Postafiók címre nem kézbesítünk.
Webáruházunkban leadott megrendelését személyesen is átveheti irodánkban, így szállítási költség nélkül használhatja ki webáruházunk kedvezményeit. A csomag átvételére 5 munkanapon belül van lehetősége.

Termékeinket Magyarországon a  DPD futárszolgálat szállítja Önnek házhoz a feladástől számított 48 órán belül. Az alábbi táblázatban megtalálja aktuális szállítási díjainkat utánvétes csomag esetén, vagyis amikor a vásárlás ellenértékét Ön a futárnak fizeti ki:

Magyarország területén egységesen XXXX Ft.

Kérjük, hogy szállítási címnek olyan címet adjon meg, ahol napközben elérhető. Szerződött partnereink a kézbesítést két egymást követő napon kísérlik meg.

Garancia

Termékeinkre természetesen garanciát vállalunk, minőségi kifogását bármely elérhetőségünkön megteheti. Hibás termék esetén a terméket kicseréljük. (Ptk 306. §) Amennyiben erre nincs módunk, elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben a vételárat visszatérítjük, a szállítási költséget azonban nem áll módunkban visszafizetni. Jelentéktelen hiba esetében elállásnak helye nincs. Hibás teljesítés esetén a költségek a Zenecentrum Kft-t terhelik.

Vásárlás visszamondása

Ön a vásárlástól, a megrendelt csomag átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat. A terméket sértetlen, bontatlan állapotban saját költségén küldje vissza címünkre. A kifizetett vételárat 30 napon belül visszatérítjük. Utánvéttel visszaküldött csomagokat nem veszünk át!

Vásárlásának befejeztével kérjük a “kijelentkezés” fülre kattintva lépjen ki személyes menüjéből, különösen akkor, ha olyan helyről internetezik, ahol mások is használhatják a gépét.