Ibanez elektromos gitár

119.900 Ft

Az Ibanez GRGR221PA-AQB egy elektromos gitár a Super ST kivitelben a GIO sorozatból, amely megfizethető hangszereket kínál kezdő játékosok számára. Még ezeknél a belépő szintű szériáknál is gondot fordítanak arra, hogy a gitárok kinézete, hangzása és játszhatósága maximális elégedettséget nyújtson a játékosoknak.

A tömör okoumé testet Aqua Burst fényezés díszíti, amelyet nyárfa gyökérmintázat hangsúlyoz (nem valódi nyárfa furnér). A juhar nyak lilaszív/amarant fogólapra van ragasztva, huszonnégy jumbo bunddal. A gitár tájékozódását a Sharktooth kialakítású, szokatlanul fordított fehér pozíciójelzők segítik.

Két passzív IBZ humbucker kerámia mágnessel biztosítja a gitárnak a szükséges hangzásbeli ütést. A standard beállítások a hangerő-potenciométer, a hangszínszabályzó és az ötállású kapcsoló segítségével végezhetők el (a 2. állásban csak a belső nyakszedő tekercs, a 4. állásban a belső nyakszedő tekercs és a külső nyakszedő tekercs játszik). A húrokat a cég hangológépeiben és a gitár testén keresztül egy rögzített farokrészen keresztül rögzítik.

Loading

Vélemények

Még nem érkezettt visszajelzés, szeretne küldeni?

Első értékelés írása az alábbi termékhez: “Ibanez elektromos gitár”

*