TRACE ELLIOT BASSZUSERŐSÍTŐ KOMBÓ

239.900 Ft

A kisméretű basszuserősítőknek eddig nem volt olyan hangzása, mint a teljes méretű párjaiknak – ezért a Trace Elliot bemutatja a Trace ELF kombókat, amelyek a legjobb minőségű hangszóró komponenseket és hangzásokat egy ultrakönnyű házba szerelve tartalmazzák, ami akár egy kézben szállítható.
Az ELF 1×8 Combo kevesebb, mint 8 kilót nyom, és kifejezetten úgy épül fel, hogy kiemelje a játékstílusodat és a hangszered saját hangzását. Élő fellépéseknél az ultrahalk Trace DI segítségével küldheted az optimalizált hangzást a házba. A Trace DI felvételekhez is tökéletes választás.
Az ELF Kombó varázsa a beépített Trace Elliot ELF ultra-kompakt basszuserősítőben rejlik. Ez a mindössze 70 dekás erősítő szó szerint elfér a farzsebedben, és a mai napig a leghordozhatóbb erősítő a zeneipari piacon. Az ELF 200 W RMS / 4 Ohm impedanciája és széleskörű lehetőségeket biztosít (bemeneti gain szabályzás jelszint kijelzővel és egy háromsávos forgó ekvalizer a klasszikus EQ filterek emulálására), ultramagas pre-amp bemeneti impedanciája (10 Ohm <) passzív hangszedők használata esetén is maximális érzékenységet ad, a post-EQ szimmetrikus XLR DI kimenet gnd/lift kapcsolóval pedig elküldi a jelet egy keverőre vagy felvevő készülékre. A csendes gyakorláshoz 6,35 mm-es fejhallgató kimenet is található.

– rendkívül barátságos súly (7,7 kg)
– 200W folyamatos terhelés 4 Ohm-on / 130W folyamatos terhelés 8 Ohm-on
– bemeneti jelszint szabályozó, kijelzővel
– 3  sávos hangszínszabályzó, amely emulálja a klasszikus Trace Elliot multi-band  grafikus EQ-t
– ultramagas bemenetiszint-érzékenység, a passzív hangszedők használata esetén is maximális érzékenység
– szimmetrikus XLR kimenet gnd/lift kapcsolóval keverőkhöz, felvevő eszközökhöz
– 1/4”-os (6,35 mm) fejhallgató kimenet a halk gyakorlás érdekében

Méret: 24 (h) x 26 (sz) x 28 (m) cm

(Csomagolt méretek: 40,1 x 39,6 x 32,3 cm / 10,2 kg)

TE-Trace Elf 1×8 combo
Loading
Kategória: .

Vélemények

Még nem érkezettt visszajelzés, szeretne küldeni?

Első értékelés írása az alábbi termékhez: “TRACE ELLIOT BASSZUSERŐSÍTŐ KOMBÓ”

*