Focusrite Scarlett 6I6

87.900 Ft

Rendelésre

Kategória: .

Product Description

A hangkártyáiról és előfokairól ismert cég, a Focusrite legújabb dobása az USB2.0 interfésszel rendelkező Scarlett sorozat, mely a FireWire illesztővel ellátott Saffire Pro széria mellé kínál alternatívát a csak USB csatlakozóval rendelkező felhasználóknak.

A Scarlett 6i6 hangkártya 4 analóg bemenettel rendelkezik, melyek közül az előlapi páros hangszer és mikrofonszintű jel fogadására is alkalmas, természetesen fantomtáppal. Analóg kimenetek szempontjából szintén 4 található rajta, méghozzá szimmetrikusak. A 8i6-hoz képest azonban két független jelúttal rendelkező fejhallgató kimenet áll rendelkezésünkre.

Digitális csatlakozást tekintve 1 S/PDIF be-,kimenettel rendelkezik, valamint MIDI be és kijárat is található rajta.

A kártyához tartozó kezelőszoftver a Saffire keverőjéhez hasonlóan működik, lehetőség van benne 6 különálló Mix készítésére, a két fejhallgató kimenet egymástól különböző “mixeket” szólaltathat meg.

A hozzá járó Xcite+ bundle egy Ableton Live Lite-ot tartalmaz, valamint a Novation basszusszintijét a Bass Station-t a Loopmasters 1GB-os hangminta válogatásán felül. A Scarlett pluginek segítségével kíváló minőségű kompresszort, EQ-t, valamint zengetőt használhatunk kedvenc DAWjainkon belül. AU/VST valamint RTAS formátumban elérhetőek.

Kiváló választás azok részére, akik 4ki 4be interfészt szeretnének USB2.0-án használni, két függelten fejhallgató kimenettel, megfizethető áron.

A Focusrite termékekre 2016. január 1-től ingyenes garancia és szavatossághosszabbítás érvényesíthető elektronikus regisztráció útján.

A meghosszabbítható garanciaidő a gyári 1 éven túl +2 év.

A meghosszabbítható szavatossági idő a gyári 2 éven túl +3 év.

A meghosszabbított garancia és szavatosság vállalás feltételei:

 

http://www.focusrite.hu/garancia-regisztraacutecioacute.html

Vélemények

Még nem érkezettt visszajelzés, szeretne küldeni?

Első értékelés írása az alábbi termékhez: “Focusrite Scarlett 6I6”

*