Fender CD-60 SB Starter Pack

65.900 Ft

Rendelésre

Product Description

Jellemzők:

A Fender cég belépő kategóriájú bronzhúros, akkusztikus, Western gitárja a CD 60. Dreadnought formájú, laminált fenyő fedlapú, nato oldal és hátlapú hangszer. A nyak szintén nato, rózsafa fogólappal, és 20 bunddal.  A hanglyuk alatt egyszerű, egy rétegű koptatólappal.

Hangzás:

A bronzhúros gitárokra jellemző fémes, csilingelő, ugyanakkor viszonylag testes hanggal bír. A többi hasonló kategóriájú gitárral szemben picit fedettebb, melegebb, nincs annyi bántó magas hangja. Kiváló a sustain-je, és a hang erejével sincsenek gondok. A legtöbb zenei stílus gyönyörűen szól rajta!

Kényelem, kidolgozás:

Kimondottan komfortos nyak, a dreadnought forma is kényelmes. Általában 11-es húrokkal szerelik ezt is, mint a legtöbb western gitárt, így aki sport gitárhoz szokott annak egy kicsit nagy lesz a húrnyomás elsőre. Ezen természetesen könnyedén tud segíteni egy hangszerész! Plusz érdekesség, hogy két hevedertartó gomb is található rajta, ami más márkáknál nem jellemző. Nagyon kényelmesen nyakba akasztható, nem kell a szemöldök elé kötni a hevedert, ha valakit ez zavarna.

A lakkozás hibátlan, akárcsak a szerelékek. Króm  Die-Cast hangolókulcsok, pont berakású pozíció jelölők. Háromféle színben (natúr, fekete, sunburst) kapható.

Megbízhatóság:

A hangoló kulcsok jól tartják a hangolást. Pontos, tiszta, precíz gitár. Nem túl sérülékeny,  jól összerakott, masszív hangszer! A Fendertől megszokott igényesség jellemzi ezen szériáját is. Teljes mértékben megéri az árát!

Vélemények

Még nem érkezettt visszajelzés, szeretne küldeni?

Első értékelés írása az alábbi termékhez: “Fender CD-60 SB Starter Pack”

*