Novation Mininova

138.500 Ft 114.500 Ft

Rendelésre

Product Description

A MiniNova az elektronikus zenében mára már megkerülhetetlen, és megjelenése óta töretlenül népszerű Novation Ultranova “leszármazottja”. Teljes egészében örökölte az előd hanggenerátorát, ugyanaz a karakteres és erőteljes megszólalás jellemzi. A MiniNova egy kompakt, könnyen kezelhető nagyon inspiratív 37 minibillentyűs virtuál-analóg szintetizátor, effektprocesszor, és vokóder egyben. Kezelőfelülete nagyon kifinomult vezérlést kínál, minden porcikáját az élő előadásmódokra tervezték, a hangokba valós időben “belenyúlhatunk” a dedikált Filter Cutoff potméterrel, és az új “Animate” gombokkal, melyek előre programozható modulációkat hajtanak végre teljesen új játékmódokat lehetővé téve, arpeggiatorához dedikált tempó-potméter tartozik.

A MiniNova 256 vadonatúj, típus és stílus alapján rendszerezett hangszínt kapott, könnyen és gyorsan kereshetünk ezek között a nagyméretű stílusválasztó gombbal, saját hangszíneinkből 128-at menthetünk el.

A MiniNova wavetable (36 féle), és virtuál analóg szintézist használ, három oszcillátorral, két szűrőtípussal, hat burkológörbével, három LFO-val. Öt effekt slot-tal rendelkezik, tehát egyszerre öt különböző effektet használhatunk, ezeket a hátlapon található bemenetre is alkalmazhatjuk, ahová bármilyen külső jelforrást köthetünk, de ugyanígy a vokóder mikrofon bemenetére is.
A MiniNova vokódere egyedülálló, új VocalTuneTM effektet kapott, amely az AutoTune effekthez hasonló hatást hoz létre valós időben. A vokóder-mikrofon a hangszer tartozéka.
A részletekig menő aprólékos hangszínszerkesztést a csomagban található, ingyenes editor szoftverrel végezhetjük el, ehhez tartozik a hangkönyvtár rendszerező program is, így USB kapcsolat segítségével akár az összes felhasználói hangszínt cserélhetjük pillanatok alatt, igényünk szerint. Ingyenes Ableton Live Lite, Novation Bass Station, és Loopmasters hangmintacsomag jár a MiniNovához. Összegezve a Novation MiniNovának jelenleg nem akad vetélytársa ebben az árkategóriában.

Főbb jellemzők:

  • erőteljes, karakteres hangú miniszintetizátor az Ultranova motorjával
  • vadonatúj VocalTuneTM és klasszikus vokóder effektek
  • inspiratív kezelőfelület, valósidejű hangszínmodulációkkal
  • 256 teljesen új könnyedén kereshető beépített hangszín
  • Egyszerre akár 5 effekt is használható egy hangszínre
  • ingyenes hangszínszerkesztő, és rendszerező szoftver
  • effektprocesszora, és vokódere külső jelforrást is effektez
  • 37 billentyűs kontroller Midi ki- és bemenettel
  • Ableton Live Lite szoftver, Novation Bass Station szoftverszintetizátor, és Loopmasters hangmintacsomag jár hozzá

A Novation termékekre 2016. január 1-től ingyenes garancia és szavatossághosszabbítás érvényesíthető elektronikus regisztráció útján.

A meghosszabbítható garanciaidő a gyári 1 éven túl +2év.

A meghosszabbítható szavatossági idő a gyári 2 éven túl +3 év.

A meghosszabbított garancia és szavatosság vállalás feltételei:

http://www.novation.hu/garancia-regisztraacutecioacute.html

 

Vélemények

Még nem érkezettt visszajelzés, szeretne küldeni?

Első értékelés írása az alábbi termékhez: “Novation Mininova”

*